Bodrum, Antalya ve yazlık beldelerde oteller sürekli olarak artıyor. Tüm otellerde değil ancak yazlık yerlerde şehre ulaşım ve daha fazla kazanç için her şey dahil konsepti sunan oteller daha fazla tercih ediliyorlar. Her şey dahil otel sisteminin bazı avantajları olduğu için tatilciler şimdiden gelecek yaz için ”oda+kahvaltı” mı yoksa ”her şey dahil” otel mi seçmeleri gerektiği konusunda kararsız kalmış durumda. Otele gittiğinizde deniz, kum ve güneş tatili yapmak istiyorsanız ve rahat bir tatil geçirmek, başka para harcamamak için her şey dahil otel konsepti sizin için en iyisi olabilir. Eğer şehri gezecekseniz ve akşam sadece otele yatmaya gidecekseniz her şey dahil konsepti için kararsız kalabilirsiniz.

Yemek Derdi Yok!

‘Her Şey Dahil’ Otel Sisteminin 5 Önemli Avantajı!

Otele gittiniz ve restoranda ne yemek alacağınız konusunda düşünmek ve her yemeğin fiyatını öğrenmeye çalışmak yerine her şey dahil konseptine sahip bir otelde sabah, öğle ve akşam aramadığınız kadar yemeği, tatlıyı ve içeceği herhangi bir para vermeden yiyebilir ve içebilirsiniz. İstediğiniz kadar yemek ve içmek istiyor ve kendinizi yemek konusunda özellikle yemeyi seven birisi iseniz sıkıntıya sokmak istemiyorsanız her şey dahil konsepti tam size göre.

Alkol Sınırı Yok, Sarhoş Olmaya Hazır Mısınız?

‘Her Şey Dahil’ Otel Sisteminin 5 Önemli Avantajı!

Alkol dahil olacağı için sabahtan geceye kadar istediğiniz alkolü içebilir ve hayatınızda içemeyeceğiniz kadar alkol tüketebilirsiniz. Sarhoş olmakta problem değil, her şey dahil otellerde yeşil elma ve kahve neredeyse günün her saati mevcut.

Hiçbir Şey İçin Para Ödemezsiniz

‘Her Şey Dahil’ Otel Sisteminin 5 Önemli Avantajı!

Otelde her şey dahil konseptinde hiçbir şey için para ödemeniz gerekmez. Aldığınız market ürünleri hariç her şey bedavadır. Sabah ve akşam kapalı havuzu, saunayı ve bazı otellerde spa’yı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Otel sizin için tatiliniz boyunca hiçbir ücret istemeden istediğinizi yiyip içmenize ve rahat, keyifli bir yaz tatili yapmanıza ödediğiniz paranın karşılığı kadar imkanı size sağlayacaktır.

Bonus: Her şey dahil otellerin hepsi aynı değil

‘Her Şey Dahil’ Otel Sisteminin 5 Önemli Avantajı!

Bazı her şey dahil otellerde gıda dışında her şey ücretli olabilir. Kapalı havuz kullanımı belirli sınırlamalara tabi olabilir ve her şey dahil otellerin bazılarında alacağınız hizmet eğer ki ödediğiniz fiyat düşükse kalitede düşük olabilir. Her şey dahil konseptinde olan otellerin bir kısmında Türkiye için geçerli olan alkol markalarının düşük marka olması sizi yanıltmasın gıda kalitesi alkol markalarına göre çok daha iyi olabilir.

Gideceğiniz otelin her şey dahil konsepti olsa da mutlaka sağlık tesislerine yakın olmasına ve şehir merkezine çok uzak olmamasına, özellikle uçak ile yolculuk yapacaksanız havalimanına çok uzak olmamasına dikkat ederek daha iyi bir tatil yapma fırsatı elde edebilirsiniz. Bu yaz bitti ama 2020 yazınca bol eğlence, bol kahkaha ve bol deniz, kum, güneş altında bronzlaşmaya şimdiden hazırlananlardansanız tek olmadığınız kesin.




Kategori: